Ons Hoofdkantoor te Zoetermeer

Bij DaMo krijg je Hypotheekadvies wat begrijpelijk en laagdrempelig is. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan leggen wij het gewoon nogmaals uit. Het is dat belangrijk dat je echt begrijpt waar je voor kiest en tekent. Begrijpelijk dat je zo graag die ene mooie woning wilt financieren, maar wij vinden het nog belangrijker dat onze klanten alles begrijpen wat er besproken wordt.

De Specialisten van DaMo zitten al meer dan 20 jaar in het vak en kennen dus de klappen van de zweep. Die vangen wij liever op zodat jij, de klant dit niet hoeft!

Dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00. Telefonisch bereikbaar op het nummer 079-737 0117

Onze founder en Hypotheekadviseur Sandra Motiram

Sandra is sinds 2018 eigenaar en tevens hypotheekadviseur van haar onderneming A1 Hypotheken, waar DaMo Hypotheken sinds 1 oktober 2021 een onderdeel van is.

Zij heeft 20 jaar ervaring opgedaan in diverse functies op het financiële gebied. Zij vind het een uitdaging om voor elke klant datgene voor elkaar te krijgen wat de klant op zijn/haar wensenlijstje heeft staan.

Door de jarenlange ervaring kan zij jou precies vertellen waar jouw mogelijkheden liggen. Op ook het gebied van aankoop, verzekeringen, kredieten en Erfrechtplanning kun je bij Sandra aankloppen!

Boek hier je Gratis Intake

Onze Topper en Erkend Hypothecair Planner Hans Prins

Hans Prins is een echte topper en écht een Hypotheek Specialist pur sang! Hans is Erkend Hypothecair Planner met meer dan 30 jaar aan ervaring in het vak.

Naast Sandra is Hans de aangewezen persoon als je wilt weten hoe je bijzondere situaties het beste kunt aanpakken.

Buiten hypotheken kun je ook voor vragen op het gebied van inkomensverzekeringen, particuliere- en bedrijfsmatige schadeverzekeringen bij Hans terecht.

Boek hier je afspraak met Hans